Працівник МІУКу щоп’ятниці долучається до ранкового інспектування міста

Щоп’ятниці в Івано-Франківську міський голова Руслан Марцінків із працівниками комунальної сфери здійснює перевірку різних частин міста. Ранковий захід вже відомий як «чорна п’ятниця».

Рейдова група інспектує стан виконання ремонтних робіт, прибирання прибудинкових територій та центральних вулиць міста, дотримання правил благоустрою та графіку руху громадським транспортом тощо.

20 квітня рейдова група обійшла вулиці Тичини, Заклинських, Мирного, Достоєвського, Північний Бульвар, Слов’янську, Довгу, Бельведерську, оглянули ремонт на площі Міцкевича, оцінила роботу нового порохотягу на Вічевому майдані. Звертали увагу на якість виконання поточного ремонту доріг та наявність незаконних вивісок.

Щотижня у таких заходах бере участь заступник голови комунального підприємства «Муніципальна інвестиційна управляюча компанія» Олександр Качанко. Оскільки на балансі МІУКу знаходиться 645 будинків, буває, що певні недоліки виявляють поблизу них. Очільник міста дає доручення їх виправити, а компетентні особи працюють над цим завданням. «Чорна п’ятниця» дає можливість на власні очі побачити та проконтролювати, чи підрядні організації і працівники підприємства якісно виконують свою роботу.

«П’ятнична перевірка мотивує працівників сумлінніше виконувати свої обов’язки. Будь-які дії дають результат», – вважає пан Олександр.

Прес-служба КП “МІУК”

Фото зі сторінки Руслана Марцінківа